Zinvolle tijdsbesteding

woonsupport&ik biedt in Harderwijk zinvolle tijdsbesteding. Hier komen (jong)volwassenen om te leren werken aan hun mogelijkheden en vaardigheden op het gebied van activiteiten. De zinvolle tijdsbesteding wordt gegeven door professionele begeleider(s) met kennis van de complexe hulpvraag en daarbij horende trainingsprogramma’s. We houden natuurlijk rekening met jouw mogelijkheden en interesses.

Locatie voor zinvolle tijdsbesteding Harderwijk: Het Laantje

Aan de Frisialaan in Harderwijk hebben we zinvolle tijdsbesteding Het Laantje. Hier kan je van alles doen, van ontmoeting tot het spelen van spellen, schoonmaken wagenpark, doen van creatieve activiteiten, koken, en onderhoud van het kantoorterrein. We horen graag wat jij leuk vindt om te doen, waardoor je aan de hand van deze activiteiten in een eerste aanzet komt tot activering en ontmoeting buiten je eigen woonplek om. Dit kan soms nodig zijn om jezelf klaar te stomen voor een stap verder naar werk activerende zinvolle tijdsbesteding of re-integratie.

Waarom kan zinvolle tijdsbesteding goed voor je zijn?

Daginvulling is goed voor je. Het geeft je meer structuur in je leven. Ook geeft het je leven meer waarde en een doel. Je leert mensen kennen, wat fijn is als je je vaak eenzaam voelt. Je leert samenwerken, doet sociale vaardigheden op en krijgt verantwoordelijkheidsgevoel. Als je iets doet wat je goed kan en leuk vindt, dan geeft dat een goed gevoel. Dat is goed voor je eigenwaarde.

Interesse in zinvolle tijdsbesteding bij woonsupport&ik?